SAĞLIKLI DANSÇI SEMPOZYUMU

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi İstanbul Devlet Konservatuvarı Bale Anasanat  Dalı ile İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Spor Hekimliği Anabilim Dalı’nın “Sağlıklı dansçı (5-19 yaş)” temasıyla ailelere, eğitmenlere ve idarecilere yönelik hazırlanan “Sağlıklı Dansçı Sempozyumu (5-19 yaş) I ve II" 8 Şubat 2020 Cumartesi günü ve 15 Şubat 2020 Cumartesi günlerinde saat 10.00'da Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Sedad Hakkı Eldem Oditoryumu’nda gerçekleşecektir.

Sempozyumda "Dansçı çocuğumuz sağlıklı mı? Bale yapan çocuklarımızın sağlığını nasıl takip etmeliyiz? Dansçı çocuğumuzun performansındaki artışları değersel olarak nasıl öğrenebiliriz? Onu nasıl destekleyebiliriz?" gibi çocuğu bale yapan her ailenin sorduğu ve sorması gerekli  soruları yanıtlamak üzere, konularında  uzman  konuşmacılar katılacaktır. Bu bilgi şölenine, tüm dansçı velileri, dansçı sağlığı ile ilgilenen eğitmenler ve idareciler davetlidir.

Sempozyum herkese açık ve ücretsizdir. Katılmak için aşağıdaki bağlantıdan kayıt yaptırabilirsiniz.