GEÇTİĞİMİZ DÖNEM KAYIT YAPTIRMAYIP 2017-2018 GÜZ DÖNEMİNDE DERS KAYIDI YAPMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

Geçtiğimiz dönem herhangi bir sebeple kayıt yaptırmamış ve bekleme durumunda (pasif durumda) görülen öğrencilerimiz 2017-2018 Güz döneminde kayıt aktifleştirmek için öğrencisi bulundukları Fakülte/MYO/Konservatuvar/Enstitü öğrenci işlerine dilekçe ya da e-posta yolu ile başvurmalıdır. Başvurularda mutlaka ad-soyad, öğrenci numarası, program adı bildirilmelidir.

Kayıt durumları aktif hale geldikten sonra harç borcu olanlar EFT, HAVALE ya da şubeden ödemelerini yaptıktan sonra ders seçme işlemlerini gerçekleştirebilirler.

Önlisans/Lisans/Lisansüstü öğrenci katkı paylarının durumunu üniversitemiz web sitesindeki öğrenci duyurularından ulaşabilirsiniz. Katkı payları için gerekli banka hesabı ve mail yoluyla ulaşabileceğiniz öğrenci işleri mail adresleri aşağıda belirtilmiştir.

İŞ BANKASI KABATAŞ ŞUBESİ :
IBAN TR45 0006 4000 0011 0240 2814 88

Fen Edebiyat Fakültesi; fef.oib@msgsu.edu.tr