2016-2017 MEZUNİYET TÖRENİ

2016 – 2017 Mezuniyet Töreni 30 Haziran 2017 Cuma günü, MSGSÜ Fındıklı Yerleşkesi'nde gerçekleştirilecektir. Tören davetiyeleri, 1 – 21 Haziran 2017 tarihleri arasında Dekanlık / Müdürlük sekreterlikleri tarafından yapılacaktır. Bu sene mezun olmaya hak kazanan ve mezun durumda olmayıp sınıf arkadaşlarıyla törene katılmak isteyen tüm öğrencilerimiz 20 TL karşılığında; isimlerini ve bölümlerini yazdırarak mezuniyet davetiyesi alabilirler.

Mezuniyet töreninde sadece mezun olan öğrencilerimizin isimleri okunacaktır. Mezun olmayan ancak mezuniyet töreninde kep ve cübbe giyerek arkadaşları ile yer almak isteyen öğrencilerimizin isimleri tören sunuş metninde okunmayacaktır.

Davetiye, öğrenci hariç 4 kişiliktir. Daha fazla sayıda misafir için ikinci davetiye alınması gerekmektedir.

Kep ve cübbe dağıtımı, 30 Haziran 2017 Cuma günü her fakülte / müdürlüğün tören saatinden 1,5 saat önce, kimlik karşılığında, öğrenci kantininde başlayacaktır. Kep ve cübbe üniversite dışına çıkartılamaz ve belirtilen saatten önce teslim alınamaz. Öğrencilerimizin sahneden indikten en geç 30 dakika sonra kep ve cübbelerini görevliye teslim etmeleri gerekmektedir.